PRIMA PAGINA   DESPRE NOI   EVALUARE GRATUITA   REZULTATE CU HERBALIFE   CALCULATOR IMC   LISTA DE PRETURI   PERICOLUL OBEZITATII   CONTACT  
  Cosul de cumparaturi este gol

PRODUSE
 CONTROLUL GREUTATII
   > Programe de Slabire Herbalife (6)
   > Programe Herbalife Obezitate (3)
   > Produse pentru Slabit (12)
   > Programe de Mentinere (2)
   > Programe de Ingrasare (3)
   > Produse Ingrasare (6)
   > Gustari Sanatoase (8)
 ENERGIE SI SPORT
   > Produse Sportive (8)
   > Batoane Proteice (2)
   > Energizante (5)
   > Produse cu Proteine (4)
   > Herbalife24 (6)
 NUTRITIE EXTERNA
   > Aloe Vera (6)
   > Skin (11)
 PROGRAME PERSONALIZATE
   > Herbalife pentru Detoxifiere (6)
   > Herbalife pentru EA (2)
   > Herbalife pentru Imunitate (2)
   > Herbalife pentru Sanatatea Inimii (1)
   > Beta heart (1)
   > Fibre din mar si ovaz (1)

CAUTA

MARCI

DESPRE NOI

Despre compania Herbalife

Sediul companiei Herbalife

32 de ani de experienta

Compania Herbalife este lider mondial in domeniul nutritiei si al controlului greutatii, o corporatie internationala cu o cifra de afaceri de peste 3,5 miliarde USD anual. Cu mult inainte de aparitia conceptului "wellness", Herbalife promova clientilor sai conceptul unui stil de viata sanatos si activ la orice varsta.

Reprezentante in 78 de tari

cuprinde harta Herbalife, iar geografia sa este in continua si rapida expansiune. In fiecare tara cu reprezentanta, produsele Herbalife sunt verificate si aprobate de Ministerul Sanatatii.

Harta Herbalife
Peste 60 milioane de clienti

Peste 60 milioane de clienti

din intreaga lume au recunoscut calitatea produselor Herbalife, produsele care i-au ajutat in controlul greutatii, in obtinerea starii de bine si in recapatarea energiei. Astazi nimeni nu mai pune la indoiala ideea promovata de Herbalife timp de un sfert de secol: o alimentatie echilibrata este baza sanatatii pe termen lung si bunastarii pana la batranate

Consiliul de Consultanta Stiintifica si de Nutritie Herbalife

In sprijinul construirii marcii Herbalife ca o companie lider in domeniul nutritiei pe plan international, extindem Consiliul nostru Stiintific, pentru a cuprinde experti de baza din toata lumea in domeniul nutritiei si sanatatii.Ei instruiesc si antreneaza Distribuitorii Herbalife in domenii precum: nutritie, activitate fizica si stil de viata sanatos. Consiliul este prezidat de Profesor Doctor David Heber, iar activitatile sunt conduse de Dr. Luigi Gratton, M.P.H., Vice Presedinte pentru probleme de Educatie. Profesor Doctor Steve Henig este Director Stiintific responsabil cu atributiile de cercetare si dezvoltare de produse. Laureat al premiului Nobel, Louis Ignarro, Ph.D este membru al Consiliului de Consultanta Stiintifica Herbalife, care consiliaza compania cu privire la progresele din domeniul stiintei nutritie. Consiliul include noua experti din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Acestia sunt Ralph Rogers, Ph.D, din Marea Britanie, profesor Ali Kocailik, Ph.D, din Turcia, Marion Flechterner-Mors, Ph.D, din Germania, profesor Lazio Halmy din Ungaria, Profesor Alla Pogozheva, Ph.D., dinRusia, Julian Garcia din Spania, Joquim Caetano din Portugalia, profesorul Jean de la Tullaye din Franta si Profesor Nikolas Sitaras, Ph.D, din Grecia..

David Heber

Doctor in medicina si filosofie, profesor la UCLA, Directorul Centrului de Nutritie Umana din cadrul UCLA, conduce Centrul de cercetare a Suplimentilor de Nutritie din cadrul Institutului National de Sanatate (INS), conduce Institutul National pentru Tratarea Cancerului, conduce cursurile privind Nutritia si Obezitatea din cadrul UCLA (Universitatea din California, Los Angeles).

Louis Ignarro

PhD, castigator al Premiului NOBEL, profesor de Farmacologie la UCLA, castigator a numeroase premii pentru cercetarea acordate de ASA (Asociatia Americana pentru Boli de Inima), fondator si presedinte al Societatii Oxidului Nitric. Cercetarile doctorului Louis Ignaro au deschis cale revolutionara de importanta covarsitoare pentru sanatatea sistemului cardio-vascular.

 

 

Luigi Gratton

Vice-presedintele companiei Herbalife pentru Educatie, colaboratorul Centrului de Nutritie Umana de langa Universitatea din Los Angeles(UCLA), castigator al diplomelor Consiliului American al Medicilor de Familie si al Consiliului Amercican al Specialistilor in Domeniul Nutritie. Sportiv de performanta si specialist in domeniul fiziologiei omului si studiului efortului sportiv. Autor al numeroase articole despre alimentatie si obezitate, expert al unui sir de programe televizate dedicate alimentatiei sportive si promovarii unui stil de viata activ. Autorul cartii,, Diet and Exercise. Keep it simple'.

 

PRIMA PAGINA   EVALUARE GRATUITA   REZULTATE CU HERBALIFE   CALCULATOR IMC   LISTA DE PRETURI   PERICOLUL OBEZITATII   CONTACT