PRIMA PAGINA   DESPRE NOI   EVALUARE GRATUITA   REZULTATE CU HERBALIFE   CALCULATOR IMC   LISTA DE PRETURI   PERICOLUL OBEZITATII   CONTACT  
  Cosul de cumparaturi este gol

PRODUSE
 CONTROLUL GREUTATII
   > Programe de Slabire Herbalife (6)
   > Programe Herbalife Obezitate (3)
   > Produse pentru Slabit (12)
   > Programe de Mentinere (2)
   > Programe de Ingrasare (3)
   > Produse Ingrasare (6)
   > Gustari Sanatoase (8)
 ENERGIE SI SPORT
   > Produse Sportive (8)
   > Batoane Proteice (2)
   > Energizante (5)
   > Produse cu Proteine (4)
   > Herbalife24 (6)
 NUTRITIE EXTERNA
   > Aloe Vera (6)
   > Skin (11)
 PROGRAME PERSONALIZATE
   > Herbalife pentru Detoxifiere (6)
   > Herbalife pentru EA (2)
   > Herbalife pentru Imunitate (2)
   > Herbalife pentru Sanatatea Inimii (1)
   > Beta heart (1)
   > Fibre din mar si ovaz (1)

CAUTA

MARCI

PROGRAME PERSONALIZATE / HERBALIFE PENTRU IMUNITATE
Schizandra Plus

 

Pret : 73 Lei

*TVA inclus


Cod : 160

STOC DISPONIBIL !
Acest produs este pe stoc si va poate fi livrat imediat.

 

  DESCRIERE

 

Schizandra Plus

Antioxidant cu plante care cresc in zone montane din Tibet. Sursa excelenta de imunomodulatoare. Apara celulele de radicalii liberi.
O formula super antioxidanta. Boabele colorate ale plantei Schizandra au reprezentat materie prima pentru botanistii chinezi de secole si sunt cunoscute in toata Asia pentru efectele sale benefice.

Planta Schizandra este utilizata si pentru o reenergizare rapida, pentru indepartarea oboselii si a depresiei. Schizandra a devenit extrem de populara si in afara Asiei, datorita valorilor sale culinare si nutritionale.

Este considerata o mare sursa de imunomodulatoare, substante care ajuta corpul sa se adapteze la conditiile mediului si, de asemenea, are proprietati antioxidante. Imunomodulatoarele prezente in semintele de Schizandra, lipsesc in alte fructe si legume.

Planta Schizandra ajuta la mentinerea capacitatii organismului de a absorbi oxigen, din acest motiv, are o actiune extrem de benefica pentru persoanele cu probleme de respiratie. De aceea este mai important ca oricand sa acordam acestei formule antioxidante Herbalife un rol important in alimentatia noastra zilnica.

Produsul Schizandra Plus asigura un complex valoros de substante nutritive si antioxidanti, care combat deteriorarile premature ale celulelor in urma agresiunii cu toxine si intareste rezistenta organismului. Schizandra Plus include suplimentar vitamina E, vitamina liposolubila cu proprietati antioxidante care previne alterarea lipidelor, inclusiv a acizilor grasi esentiali Omega-3.

Include Selenium, element important pentru sanatatea umana, este co-factor in producerea moleculei antioxidante glutation. Include Ascorbil Palmitat, forma liposolubila a vitaminei C, care isi exercita actiunea de antioxidant in tesuturile grase ale corpului. Include Beta-Caroten, precursorul antioxidant al vitaminei A.

Schizandra Plus poate fi combinata cu alte produse Herbalife: Rose Ox, Concentrat Herbal Aloe.

Acest produs si toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife.

Pentru rezultate optime consuma Schizandra Plus in combinatie cu alte produse Herbalife.

Cantitate: 60 tablete
Fabricat in: SUA

 

 

PRIMA PAGINA   EVALUARE GRATUITA   REZULTATE CU HERBALIFE   CALCULATOR IMC   LISTA DE PRETURI   PERICOLUL OBEZITATII   CONTACT